L'exposició "UN ARA MATEIX... PER SEMPRE" a MONTSERRAT



L’Abadia de Montserrat i la Comissió Memorial Bisbe Joan Carrera de la Parròquia de Sant Isidre es complauen a fer-los arribar aquesta carta amb una invitació adjunta, amb motiu de la inauguració de l'exposició :
"UN ARA MATEIX... PER SEMPRE", dedicada al Bisbe Joan Carrera i acollida, en aquesta ocasió, en la seu de l’Abadia de Montserrat.

Hem de recordar que aquesta exposició va ser un dels esdeveniments organitzats pel Memorial Bisbe Joan Carrera, a la Parròquia de Sant Isidre, la tardor de l’any passat, dintre del programa d’actes de celebració del cinquè aniversari del traspàs de l'estimat Bisbe Joan Carrera a la Casa del Pare.

Ara, però, amb la seva estada a Montserrat, l’exposició vol commemorar, especialment, la professada devoció del Bisbe Joan a la Mare de Déu de Montserrat, que escullí la imatge de la Moreneta per al seu escut episcopal, i la seva especial vinculació espiritual amb els membres de la congregació benedictina; alhora que vol ser testimoni del seixantè aniversari de l'ordenació com a prevere del Bisbe Joan davant de la Mare de Déu, el dia 11 de juliol de 1954.


 D’altra banda, es vol dedicar, també, un reconeixement històric a diversos esdeveniments significatius dels quals se celebra l’aniversari enguany, com són: els 40 anys de la primera Assemblea Constitutiva de Convergència Democràtica de Catalunya, celebrada a Montserrat, l’any 1974; els 30 anys de la creació de la Fundació d’Escoles Parroquials de Barcelona; els 20 anys de la primera emissió de Ràdio Estel i la celebració dels vora 30 anys de la promulgació del document “Arrels cristianes de Catalunya”; fets, en conjunt, d’una profunda transcendència i rellevància per al nostre país dels quals va ser, en bona part, reconegut protagonista, el Bisbe Joan.

L'acte comptarà amb la presència del Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya sr. Artur Mas i el Reverendíssim  Pare Abat de Montserrat, Josep Maria Soler.
També ha confirmat la seva presència el president sr. Jordi Pujol i l'arquebisbe de Tarragona Dr. Jaume Pujol, entre d'altres personalitats.

Tindrà lloc el dissabte 26 de abril de 2014 a les 19,30 h. a les sales de recepció de l'Hotel Abat Cisneros

La Capella de Música de Santa Maria del Pi de Baarcelona, oferirà una breu interpretació i posteriorment, es podrà participar a la Vetlla de Santa Maria a les 22 h.


Tots sou convidats l'acte i per tal d’afavorir l’organització i planificació dels actes, demanem la confirmació de la seva assistència a:


memorialbisbejoancarrera@gmail.com





Potser t'agraden aquestes entrades

ENTREVISTA AL PUNT DIARI 21 de MAIG de 2022

Entrevista El Punt Avui

Entrevista El Punt Avui Entrevista de Mireia Rourera a en Jordi Breu i a mn. Jaume Aymar. 2 de juliol de 2018

La nostra seu està al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra