JOAN CARRERA, Un bisbe del poble

Aquest és el nom del llibre biogràfic sobre el Bisbe Joan, escrit per en Joaquim Ferrer i en Francesc Teruel, prologat pel sr. Cardenal Arquebisbe de Barcelona Lluís Martínez Sistach. Se n'ha fet càrrec de l'edició l'editorial Mediterrània

L'acte de presentació del citat llibre tindrà lloc el dia 8 de gener de 2015 a les 19,30 hores a la sala gran de les cotxeres al Palau Robert, coincidint amb la inauguració de l'exposició organitzada pel Memorial Bisbe Joan Carrera, "Un Ara Mateix.... per sempre" al mateix Palau i que restarà oberta fins el dia 18 de gener. A aquest acte hi tenen prevista la seva assistència la M. H. P. Presidenta del Parlament de Catalunya sra. Núria de Gispert, l'Hble sr. Francesc Homs, Conseller de Presidència i l'Excm. Alcalde de Barcelona sr. Xavier Trias. Presidirà l'acte el sr. Cardenal Arquebisbe de Barcelona Lluís Martínez Sistach intervindran els autors del llibre

Tanmateix, el dia 15 de gener a les 19h. amb motiu del 30è aniversari de la publicació al 1985 per l’episcopat català de la carta pastoral: “Arrels cristianes de Catalunya” punt de referència indispensable sobre el tractament cristià del tema del nacionalisme i tenint present que el redactor principal de l’esborrany va ser el Bisbe Joan Carrera, aquest memorial té previst realitzar una taula rodona amb el títol: Església i Catalunya: 30 anys de la carta pastoral Arrels cristianes de Catalunya, a la qual ja hi ha confirmat la seva assistència el Sr. Enric Vendrell, Director General d'Afers Religiosos, el sr. Joan Rigol i el sr. Salvador Cardús i mn. Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana. Aquesta taula serà moderada per en Francesc Rosaura, director i presentador del programa de televisió "Signes dels Temps" que s'emet a TV3. A aquest acte hi té prevista l'assistència de la vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya Hble Sra. Joana Ortega.

Us preguem que us reserveu les dues dates, de dos esdeveniments tan significatius.
Per tal d'afavorir l'organització, coordinació de l'acte, demanem la confirmació de l'assistència.


memorialbisbejoancarrera@gmail.com

Reproduïm un extracte del pròleg escrit pel sr. Cardenal

"Llegint aquestes pàgines, se'm fa proper el sacerdot rector de la parròquia de Sant Antoni de Llefià i de Sant Isidre de L'Hospitalet. El Bisbe Joan Carrera Planas era molt humà, molt fraternal, un home de Jesús de Natzaret; en una paraula, un cristià i un pastor profundament evangèlic"

"Ell mateix es definia sobretot com a home d'acció; d'una acció pastoral i social. Tanmateix el secret de tota la seva activitat estava motivada i alimentada per la seva fe cristiana, pel seu amor a l'Església i pel seu servei sacerdotal i episcopal de bon pastor, a imitació de Jesús Bon Pastor"





Potser t'agraden aquestes entrades

ENTREVISTA AL PUNT DIARI 21 de MAIG de 2022

Entrevista El Punt Avui

Entrevista El Punt Avui Entrevista de Mireia Rourera a en Jordi Breu i a mn. Jaume Aymar. 2 de juliol de 2018

La nostra seu està al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra