ENS FEM RESSÒ DEL LLIBRE “VIA CRUCIS AMB EL BISBE CARRERA”

A punt d’iniciar el Tridu Pasqual, de la passió i resurrecció de Nostre Senyor, ens fem ressò de la publicació “VIA CRUCIS AMB EL BISBE CARRERA” que ha editat l’Editorial Balmes.
Es tracta d’un seguit de textos per la reflexió que per a cada estació el Bisbe Joan ens deixà escrits, quan el 1991 era rector de la parròquia de Sant Isidre.

Mn. Ramon Corts en el pròleg del llibre ens recorda “la vocació de pastor del bisbe Joan Carrera el menà sempre present l’Evangeli a la vida de les persones. El seu tarannà acollidor li dinà una especial sensibilitat envers les manifestacions de religiositat popular, com es veu en el text del Via Crucis”. I el mateix Bisbe Joan ens deixava escrit en la presentació del llibret “Via Crucis de sant Isidre” editat per la parròquia de sant Isidre el 1991: “Aquest text va néixer precisament per al Via Crucis del divendres  sant. Ja ha guiat la nostra pregària unes quantes vegades i s’ha enriquit, doncs, amb la fe i l’amor de tots. El dedico cordialment a tots els feligresos que, cada any, tornen a sentir, en aquestes dates, l’encís de Jesús i volen aprofundir en el seu camí d’entrega”.


Encomanem-nos doncs al Crist que patí la passió i, un cop dipositat el seu cos en el sepulcre ens envia un missatge d’esperança i que el bisbe Joan descriu amb total bellesa:
“Tots els sofriments humans de tota la història tenen el mateix destí que les ferides de Jesús: tornar-se glorioses.
Aquest sepulcre buit recolza la nostra esperança de vida per sempre.

El nostre divendres sant ja pressent la matinada del diumenge de glòria, la més pura i esperançadora de totes.”

ENTREVISTA AL PUNT DIARI 21 de MAIG de 2022

Entrevista El Punt Avui

Entrevista El Punt Avui Entrevista de Mireia Rourera a en Jordi Breu i a mn. Jaume Aymar. 2 de juliol de 2018

La nostra seu està al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra