PREGÀRIA DAVANT LA TOMBA DEL BISBE JOAN

 El dissabte 30 de setembre ens vam reunir, per fer una pregària davant de la tomba del Bisbe Joan Carrera situada al cementiri de Montjuïc on reposen les seves despulles, juntament amb les de la seva mare des del dia 6 d’octubre de 2008 en que va ser enterrat, tres dies després de la seva mort. També hi assistí el director general d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya el senyor Carles Armengol.


El record del Bisbe Joan, del que el 3 d’octubre es compleix el 15è aniversari de la seva mort, encara es manté ben viu en tots aquells que l’he conegut i en moltes ocasions col·laborar en la seva tasca pastoral a les parròquies on ha desenvolupat la seva obra. 



El seu mestratge i el seu exemple de vida i de creient, dedicat sobretot als més necessitats són punts de referència en l’activitat de moltes persones encara avui dia tot i el temps transcorregut.  Llegir ara els seus articles escrits fa anys encara ens poden servir de reflexió ben actual i es poden tenir presents per analitzar tan l’església com la societat actual.

 







A la pregària s’hi va llegir la part de l’evangeli que el Bisbe Joan va escollir pel seu lema episcopal: “Mireu els lliris del camp”(Mt 6, 28) i per finalitzar l’acte s’entonà el cant del Virolai en honor a la Mare de Déu de Montserrat de qui el Bisbe Joan era tan devot i tant estimava. A l’acabar l’acte el Memorial Bisbe Joan Carrera, organitzador de l’acte lliurà a tots els assistents un rosari en record d’aquest moment per tenir present també el missatge del Bisbe Joan de pregar a la Mare de Déu i sentir-la com a mare nostra.






ENTREVISTA AL PUNT DIARI 21 de MAIG de 2022

Entrevista El Punt Avui

Entrevista El Punt Avui Entrevista de Mireia Rourera a en Jordi Breu i a mn. Jaume Aymar. 2 de juliol de 2018

La nostra seu està al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra