OBRA COMMEMORATIVA

Un dels objectius que ens vam proposar des d'un bon començament a la Comissió, va ser que els actes en record al Bisbe Joan han de representar els diferents àmbits que va anar desenvolupant al llarg de la seva vida. És coneguda la seva dedicació a la cultura com a escriptor, director literari i, com ens deia en Joan Torres i Viver artista pintor i gran amic, un gran interès per l'art. Per aquesta raó vam pensar disposar, com a record d'aquests actes commemoratius, d'una peça artística. Ens vam posar en contacte amb en Jordi Serra, prestigiós artista ceramista de la nostra ciutat, a qui vam anar a veure al seu taller. Només entrar a la seva masia-taller, la cordialitat amb que ens va rebre i veure les seves obre, les del seu pare van ser un vertader passeig per la història, en un marc incomparable.

Li vam explicar la nostra idea. En Jordi Serra ens va escoltar atentament i durant la conversa va voler que li expliquéssim records i qualsevol petit detall del nostre estimat Bisbe Joan. De seguida va captar la idea i tot agafant el llapis ja va plasmar sobre un paper la idea que portàvem al cap. Traduí amb gran mestratge tot el que li havíem anat explicant.
Resultat: està preparant una peça que enriquirà els actes d'homenatge al Bisbe Joan Carrera.

No volem desvetllar encara els detalls d'aquesta obra, ho farem en el transcurs de l'acte que realitzarem el dia 28 de setembre de 2013 a les 18 h. a la parròquia de Sant Isidre en el que també s'inaugurarà l'exposició i es presentarà el llibre dedicat al Bisbe Joan.

En Jordi Serra també realitzarà i fa donació de la placa commemorativa de l'acte d'inauguració dels "Jardins Bisbe Joan Carrera" que tindrà llocs, si Déu vol, el dia 3 d'octubre a les 19,30 h. amb l'assistència del Cardenal Arquebisbe Lluís Martínez Sistach i l'Alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat, sra. Núria Marín.

Volem agrair a en Jordi Serra la seva dedicació i també la seva paciència amb nosaltres quan li vam "bolcar" totes les idees que portàvem i ell va saber captar  i realitzar una magnífica obra.


Però la col·laboració amb en Jordi no acaba aquí. Esperem que en pocs mesos puguem donar una bona notícia referent a un nou projecte en el que ha hi estem treballant.

Us deixem l'enllaç del web d'en Jordi Serra. Val la pena que li feu un cop d'ull, només cliclant la fotografia

 Jordi Serra al seu taller




En Jordi Serra amb en J. García i J. Breu a la seva Masia taller







ENTREVISTA AL PUNT DIARI 21 de MAIG de 2022

Entrevista El Punt Avui

Entrevista El Punt Avui Entrevista de Mireia Rourera a en Jordi Breu i a mn. Jaume Aymar. 2 de juliol de 2018

La nostra seu està al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra