NOVA ETAPA: SEGUIM TREBALLANT

El passat dia 1 de juliol, a la parròquia de Santa Maria de Badalona, vam fer una trobada amb l'objectiu de donar un nou impuls al Memorial Bisbe Joan Carrera, aquest cop amb la participació d'en Ferran Camps, familiar del Bisbe Joan, en Francesc Teruel coautor del llibre: Joan Carrera. Un bisbe del poble, n'Olivia Esteve que coneixia al Bisbe Joan de la seves dues èpoques d'estada a Badalona, en Marcel Joan del Grup Sant Jordi fundat pel Bisbe Joan, també ens acompanyaren mn. Salvador Bacardit i mn. Jaume Aymar amics i col·laboradors del Bisbe Joan, en Jesús Gandul, en Jordi Gracia i en Jordi Breu. 



Va ser una reunió eminentment de treball per aportar idees, estratègies, opinions de cara a continuar treballant per afavorir, a partir d'un seguit d'actuacions i activitats, el coneixement i/o reconeixement per part de la societat catalana a l'actualitat i de les noves generacions en un futur del tarannà del Bisbe Joan Carrera en diferents àmbits d'Església, societat, solidaritat, educació, mitjans de comunicació i cultura de Catalunya.

D'esquerra a dreta: Mn. Salvador Bacardit, Ferran Camps, Frnacesc Teruel, Olivia Esteve, Jesús Gandul, Jordi Breu, mn. Jaume Aymar, Jordi García i Marcel Joan

Potser t'agraden aquestes entrades

ENTREVISTA AL PUNT DIARI 21 de MAIG de 2022

Entrevista El Punt Avui

Entrevista El Punt Avui Entrevista de Mireia Rourera a en Jordi Breu i a mn. Jaume Aymar. 2 de juliol de 2018

La nostra seu està al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra