CONCER EN HONOR AL BISBE JOAN A SANT FELIU


Com ja us hem anat anunciant el proper Dissabte 12 de maig a les 18 hores tindrà lloc a la Catedral de Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat un concert a càrrec de la Coral Arquitectura i l'Orquestra de la Universitat Politècnica de Catalunya, dirigida per Lluís Carné i Miguélez.
El títol del concert és: "MÚSICS REVOLUCIONARIS" amb la característica que el repertori és de músiques d'èpoques ben diverses que van ser revolucionaris en la seva aportació artística: W.A. Mozart del qua s'interpretarà la Missa Brevis. D. Xostakòvitx, la Jazz Suite n. 2. I the Beatles, uns arrenjaments melòdics.


La contribució serà en forma de taquilla inversa, això és cadascú fa la seva aportació al final del concert en unes bosses que recullen el donatiu.

A continuació tindrà lloc l'Eucaristia en record al Bisbe Joan, precisament en el dia en que hagués complert 88 anys. Recordem l'especial vinculació que el Bisbe Joan va tenir des de ben petit amb Sant Feliu on anà a viure de ben petit, després de la mort del seu pare. Aquí va fer el seus amics amb qui mantení sempre una gran amistat i on se li despertà la vocació com a sacerdot.

Aquest acte s'enmarca dins dels actes que estem realitzant per recordar al Bisbe Joan en aquest any 2018 en que en fa deu del seu traspàs a la casa del Pare. 



Potser t'agraden aquestes entrades

ENTREVISTA AL PUNT DIARI 21 de MAIG de 2022

Entrevista El Punt Avui

Entrevista El Punt Avui Entrevista de Mireia Rourera a en Jordi Breu i a mn. Jaume Aymar. 2 de juliol de 2018

La nostra seu està al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra