CONCERT I MISSA A SANT FELIU


A la catedral de Sant Llorenç del bisbat de Sant Feliu, va tenir lloc ahir un concert i una missa en record del Bisbe Joan Carrera, precisament els vam fer coincidir el dia 12 de maig, en que hagués complert 88 anys.

Amb la catedral gairebé plena, tot i la pluja insistent, mn. Josep Maria Domingo, introduí l’acte, acompanyat per mn. Jaume Aymar que va agrair l’organització de l’acte en record al Bisbe Joan.

S’inicià seguidament el concert per part de la Coral Arquitectura i l’Orquestra de la Universitat Politècnica de Catalunya. De la mà del seu director en Lluís Carné ens oferí, amb el nom de “Músics Revolucionaris”,  un seguit de peces de Mozart, Shostakovich i de The Beatles.


Un cop acabat el concert el director de la coral sr. Lluís Carné agraí als assistents la seva assistència i va fer una referència especial del Bisbe Joan, ja que ell també el va conèixer a Mataró on va ser director de diverses corals.

Finalment vam participar en una Santa Missa en record al Bisbe Joan. En Jordi Breu, va fer una petita ressenya biogràfica del bisbe Joan i de l’estimació que sempre demostrà al la parròquia on ell hi passà la infància i l’adolescència.

La missa continuà, presidida per mn. Josep Maria Domingo, rector de la parròquia i vicari general del Bisbat de Sant Feliu, acompanyat per mn. Francesc Nicolau que recordà la seva gran amistat amb el Bisbe Joan des de que van entrar al seminari menor l’any 1943 i que el temps va anar fent créixer.

Recordem també, que una mostra de l’exposició “Un Ara Mateix... per sempre” estarà exposada durant tot el mes d’abril a la Catedral.


Agraïm tot l’esforç que han fet els feligresos de Sant Llorenç, encapçalats per mn. Josep Maria Domingo, que des de que els hi vam proposar fer un acte a Sant Feliu es va mostrar encantats de fer-lo i per la predisposició que han tingut en tot moment.












Potser t'agraden aquestes entrades

ENTREVISTA AL PUNT DIARI 21 de MAIG de 2022

Entrevista El Punt Avui

Entrevista El Punt Avui Entrevista de Mireia Rourera a en Jordi Breu i a mn. Jaume Aymar. 2 de juliol de 2018

La nostra seu està al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra