EXPOSICIÓ-HOMENATGE AL BISBE JOAN CARRERA

Amb aquest títol es presenta el vídeo elaborat pel departament de comunicació de l’Abadia de Montserrat de l’acte d’inauguració de l’exposició “Un Ara Mateix...per sempre” que organitzà l’Abadia de Montserrat i el Memorial Bisbe Joan Carrera de la Parròquia de Sant Isidre.

El vídeo reflecteix els elements més significatius de l’exposició com són la professada devoció del Bisbe Joan a la Mare de Déu de Montserrat que va escollí la imatge de la Moreneta per al seu escut episcopal i la seva especial vinculació amb els membres de la comunitat benedictina. Alhora vol ser testimoni del seixantè aniversari de la seva ordenació com a prevere que tingué lloc a la Basílica de Montserrat el 11 de juliol de 1954.

S’hi recullen també les intervencions del President de la Generalitat Artur Mas i del Pare Abat de Montserrat Josep Maria Soler. També hi intervingué l’arquebisbe de Tarragona Mns. Jaume Pujol, i el president Jordi Pujol. En nom del Memorial hi intervingué en Jordi García.



Des del Memorial volem agrair a l’Òscar Bardají i a tot l’equip del Departament de Comunicació el seguiment que han fet de l’acte i la seva dedicació i interès.

Aquí us deixem el vídeo:

Potser t'agraden aquestes entrades

ENTREVISTA AL PUNT DIARI 21 de MAIG de 2022

Entrevista El Punt Avui

Entrevista El Punt Avui Entrevista de Mireia Rourera a en Jordi Breu i a mn. Jaume Aymar. 2 de juliol de 2018

La nostra seu està al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra