PRESENTACIÓ DEL LLIBRE A TORTOSA

“El dia 2 de desembre, tingué lloc a l’Espai Patronat, la presentació del llibre “JOAN CARRERA. Un bisbe del poble” a càrrec dels autors srs. Joaquim Ferrer i Francesc Teruel. Presidí l’acte el Sr. Bisbe de Tortosa, Mons. Enrique Benavent Vidal, estant també present a la taula presidencial el Sr. Ferran Bel Accensi, alcalde la ciutat.”

D’aquesta manera comença la crònica de la presentació del llibre “Joan Carrera. Un bisbe del poble” a Tortosa. Aquest llibre escrit per en Joaquim Ferrer i en Francesc Teruel, s’ha anat presentant a diverses ciutats, moltes d’elles vinculades amb el Bisbe Joan. Recordem-ho: primer va ser a l’Auditori del Palau de la Generalitat el dia 8 de gener d’aquest any amb la presència del Sr. Cardenal Lluís Martínez Sistach, Arquebisbe de Barcelona que també feu el pròleg del llibre. A aquest acte també hi assistiren el conseller de governació sr. Francesc Homs, l’alcalde de Barcelona sr. Xavier Trias, el sr. Cardenal Joan Enric Vives, bisbe d’Urgell, Mons Agustí Cortés bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Mons. Sebastià Taltavull Bisbe auxiliar de Barcelona; juntament amb amics i familiars del bisbe Joan com el p. Enric Puig, mn. Francesc Prieto, mn. Jaume Aymar, mn. Salvador Bacardit, etc. En aquest acte també fou inaugurada l’exposició “Un Ara Mateix...per sempre” preparada pel Memorial Bisbe Joan Carra i que recull un conjunt de fotografies significatives de la vida del bisbe.
Després el citat llibre s’ha presentat a més a més de Tortosa, a Badalona, L’Hospitalet de Llobregat, Terrassa, Sant Feliu de Llobregat, Girona i Tarragona.

Per acabar, citar unes paraules del Sr. Bisbe de Tortosa Enrique Benavent:

“Joan Carrera va ser un bisbe que va intentar fer vida i posar a la pràctica el principi del Vaticà II. Un pastor que sabia que la missió religiosa no podia donar l’esquena en els ambients en què vivim.”


CRÒNICA DE L'ACTE


Potser t'agraden aquestes entrades

ENTREVISTA AL PUNT DIARI 21 de MAIG de 2022

Entrevista El Punt Avui

Entrevista El Punt Avui Entrevista de Mireia Rourera a en Jordi Breu i a mn. Jaume Aymar. 2 de juliol de 2018

La nostra seu està al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra