TU TAMBÉ VAS SER EL SEU ESCOLÀ

En Joquim Ferrer (al'esquerra) i
en Francesc Teruel (a la dreta) a la
presentació del llibre a Terrassa
13 de maig de 2015
Pocs dies després del traspàs a la casa del Pare d'en Joaquim Ferrer, hem rebut amb tristesa la notícia de la mort de l'estimat amic Francesc Teruel, després d'una llarga malaltia, el dia 26 de maig. Gràcies al seu interès, al seu esforç i a la feina de tots dos ara disposem del llibre "Joan Carrera. Un bisbe del poble". Un llibre que ens han deixat com a llegat i com deien a la introducció del citat llibre: "la biografia havia de ser una oportunitat per tal que el lector mesurés la qualitat intel·lectual de Joan Carrera i el penetrant i suggeridor estil dels seus nombrosos escrits". I afegien una mica més tard: "Els autors d'aquesta biografia formen part dels qui en un lloc o altre reberen els comentaris de Carrera, el seu testimoni compromès, i ara en confeccionar aquestes pàgines volen donar-li les gràcies i contribuir en el que puguem a donar-lo a conèixer i que ajudi d'altres"


Presentació del llibre a L'Hospitalet de Ll.
15 d'octubre de 2015


I de ben segur que ho han aconseguit, en Francesc anava atresorant la documentació que anaven recollint en els diversos arxius que van consultar i les anotacions que prenia quan s'entrevistaven amb testimonis que els hi explicaven les seves vivències al costat del Bisbe Joan. Un aspecte a destacar especialment era l'entusiasme en les seves intervencions les presentacions del seu llibre en les que ens transmetia la seva estimació al bisbe Joan.
Presentació del llibre a Sta Maria de Badalona
20 de febrer de 2015

Recordo molt entranyablement, les converses amb en Francesc, tot comentant que ell també era escolà a la parròquia de sant Antoni de Llefià quan un jove Joan Carrera hi arribà com a rector l'any 1961 i en especial quan mirant una fotografia de l'exposició d'unes colònies d'estiu deia: "Mira aquí hi sóc jo i aquesta és la Montserrat, la meva esposa; qui ho hauria de dir! ... i a més a més que ens casés el Bisbe Joan!"



Des d'aquí, benvolgut Francesc, et recordarem amb molta estimació. Ens has aportat una gran lliçó de com portar la malaltia amb la fortalesa que el teu amor a Jesucrist et va donar. Descansa en pau.

ENTREVISTA AL PUNT DIARI 21 de MAIG de 2022

Entrevista El Punt Avui

Entrevista El Punt Avui Entrevista de Mireia Rourera a en Jordi Breu i a mn. Jaume Aymar. 2 de juliol de 2018

La nostra seu està al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra