COMUNICAT DAVANT DELS FETS VIOLENTS DEL DIA 1 D'OCTUBRE DE 2017

Condemnem els fets violents ocorreguts els diumenge 1 d'octubre a tot Catalunya. No hi ha cap raó per la utilització de la violència ens les desproporcionades càrregues policials: és injustificable. Els nostres Bisbes i els diferents abats i abadesses de Catalunya així també ho han expressat en els diferents comunicats i en aportacions realitzades a les xarxes socials.

Demanem es creïn  ponts de diàleg responsables. Apostem per mantenir el clima de tolerància i convivència per tal de mantenir la pau, la convivència i la tranquil·litat de tot el poble Catalunya que sempre s'ha caracteritzat com un país d'acollida, on tothom ha pogut expressar lliurement els seus pensaments, les seves idees, on tots hem viscut en pau: "que la pau sigui també amb els qui t'ajuden, perquè tens Déu de la teva part" (1Cr 12, 19).


Cal mantenir-nos sempre en posicions que ens permetin asserenar els ànims i ser capaços de trobar en el missatge de l'Evangeli, l'element necessari per que retorni la pau i la convivència.

Jordi Breu i Panyella
President Memorial Bisbe Joan Carrera

ENTREVISTA AL PUNT DIARI 21 de MAIG de 2022

Entrevista El Punt Avui

Entrevista El Punt Avui Entrevista de Mireia Rourera a en Jordi Breu i a mn. Jaume Aymar. 2 de juliol de 2018

La nostra seu està al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra