UNA IMATGE FAMILIAR


De ven segur que heu vist alguna vegada aquesta imatge del Bisbe Joan. L'hem utilitzat diverses vegades per il·lustrar els nostres articles. És la del panell que obra l'exposició "Un Ara Mateix, per sempre".

És una imatge que ja considerem familiar. Un bisbe Joan amb un somriure, molt propi d'ell.

Va ser presa el 22 de juliol de 2008, pocs mesos abans de la seva mort. Aquest dia acabava de dir missa a Santa Maria de Badalona i s'apropà a la parròquia de Sant Francesc d'Assís de Bufalà on s'estaven realitzant les tasques de col·locació de les noves campanes. Li devem aquesta fotografia a en José Luis Torrecillas d'Events fotògrafs de Bufalà, Badalona-

Pocs dies més tard, el 25 de juliol el temple va ser consagrat pel Cardenal-Arquebisbe Lluís Martínez Sistach.


Segons ens explica la pàgina web de la parròquia de sant Francesc:
"A la torre hi ha quatre campanes: Sant Francesc d'Assís (640 quilos; nota de sol3) duu gravada la imatge del sant i l'escut del Papa Benet XVI; Mare de Déu de Núria (190 quilos; re 4) amb la imatge d'aquesta advocació i l'escut del Cardenal-Arquebisbe de Barcelona Lluís Martínez Sistach; Santa Clara (100 quilos, nota fa#4), duu gravada la imatge de la santa i l'escut del bisbe Joan Carrera i la de Santa Rita (50 quilos; la 4), amb la imatge de la santa i l'escut del rector Jaume Aymar. Van ser foses per la casa Paccard d Annecy (Alta Saboya, França), una antiga foneria fundada el 1796, que es caracteritza per la sonoritat i precisió de les seves cloques. Els dies 18 i 19 de juny de 2008 el rector i un petit grup de feligresos van anar a beneir el metall en el moment de fondre-les. Les campanes foren instal·lades, electrificades i il·luminades per ERMEC SL."





Potser t'agraden aquestes entrades

ENTREVISTA AL PUNT DIARI 21 de MAIG de 2022

Entrevista El Punt Avui

Entrevista El Punt Avui Entrevista de Mireia Rourera a en Jordi Breu i a mn. Jaume Aymar. 2 de juliol de 2018

La nostra seu està al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra