VISITA AL SR. ARQUEBISBE DE BARCELONA, JOAN JOSEP OMELLA

El divendres 18 de novembre vam ser rebuts, al Palau Episcopal, pel sr. Arquebisbe de Barcelona monsenyor Joan Josep Omella. Va ser una trobada molt cordial en la que li vam explicar tot el camí fet fins ara pel Memorial Bisbe Joan Carrera dels seus inicis allà al mes de març de 2012.


El sr. Bisbe ens va escoltar amb interès tant en el relat de les activitats que es van realitzar amb motiu de cinquè aniversari del traspàs del Bisbe Joan a la casa del Pare, com dels futurs projectes de cara al proper any 2018 en el que recordarem en especial al Bisbe Joan quan es compliran els deu anys de la seva mort. Durant la conversa el sr. Bisbe  va recordar amb afecte les trobades amb el bisbe Joan a les reunions de la Conferència Episcopal Espanyola, així com algun detall de les seves intervencions en els plenaris.


Abans de marxar, i després de lliurar-li un exemplar del llibre “ Joan Carrera. Un bisbe del poble” escrit pels bons amics Joaquim Ferrer i Francesc Teruel,  mns. Joan Josep Omella ens animà i encoratjà a continuar la feina que estem realitzant per mantenir viu el pensament i la figura del Bisbe Joan, així com la seva col·laboració en futurs actes organitzats pel Memorial.




Aprofitem aquest article per anunciar-vos que el Memorial Bisbe Joan Carrera és present a la xarxa social Twiter, amb la intenció de fer-se ressò tan d'activitats eclesials, pastorals com culturals i del món dels mitjans de comunicació. 
Si us voleu fer seguidors ens trobareu a @BisbeJoan
També trobareu a la columna del costat els twits tant dels nostres seguidors com dels que seguim.

El primer twit el vam fer el passat dia 6 de novembre i va ser aquest:
"Fixeu-vos com creixen les flors del camp: no treballen ni files, però us asseguro que ni Salomó, no anava vestit com cap d'elles (Mt 6, 28)"

Com tots sabreu aquest és el text de l'evangeli de Mateu que el Bisbe Joan va triar pel seu lema episcopal.

ENTREVISTA AL PUNT DIARI 21 de MAIG de 2022

Entrevista El Punt Avui

Entrevista El Punt Avui Entrevista de Mireia Rourera a en Jordi Breu i a mn. Jaume Aymar. 2 de juliol de 2018

La nostra seu està al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra